Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Reisdagboek: Kopenhagen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  11 februari, 2013

  Reisdagboek: Kopenhagen


  Onlangs vloog modemerk ECCO me in naar Kopenhagen voor een tweedaagse trip vol schoenen, mode, leer, Deens design, trendpresentaties en culinaire hoogstandjes.

  Twee dagen lang was ik te vinden in hartje Kopenhagen. De reden van mijn bezoek? ECCO nodigde fashion editors, blogger en hoofdredacteuren uit voor een tweedaagse trip richting Denemarken. Op de planning stond o.a. een bezoek aan de Walk in Style Awards, de awardshow waar ECCO jaarlijks een bekende vrouw beloont voor haar werkzaamheden voor een goed doel. Dit jaar was het presentatrice Anouk Smulders en de stichting waaraan zij haar naam verbindt – Ruby and Rose – genomineerd voor de geldprijs van €50.000 te besteden aan onderzoek naar vrouwenkanker. De avond, inclusief een kijkje backstage (check hier m’n backstage report dat ik voor Bijenkorf maakte), een uitgebreid diner en een modeshow, werd afgesloten met een afterparty én mojito’s.
  Op dag twee stond een bezoek aan het Meatpacking District van Kopenhagen, Vesterbro, op de planning. Ik luisterde urenlang geboeid naar de kunst van het leermaken, ECCO’s trendpresentatie voor de komende seizoenen én zat, met een fleecedekentje op mijn schoot en een grote bak koffie in de hand, gezellig met de rest van de (inter)nationale modejournaille in een industrieel pand waar het kacheltje lekker aan het stoken was. In de middag warmden we ons op aan een goed gevulde Deense soep. De trip sloten we af met een bezoek aan Georg Jensen, een bedrijf dat prachtig zilverwerk en sieraden maakt en tevens hofleverancier is van het Deense koningshuis.
  Bekijk hieronder de foto’s die ik tijdens m’n trip maakte. Blijf Interior Junkie checken, want ik licht binnenkort ook een heel lekker restaurant en een geweldig warenhuis uit vol Scandinavisch design
  Dag 1:

  Dag 2:  © Elisah Jacobs
  © Portret: Cornelia Nauenburg, Grazia DE

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu