Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonshoppen @ Cadeaudepot - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 30-04-2024

    10 december, 2014

    Woonshoppen @ Cadeaudepot

    Kerstinspiratie opdoen en lekker shoppen voor de feestdagen? Vanaf morgen kun je met veel korting los in dit pop-up kerstwarenhuis. Let wel: het is zeer verleidelijk..

    Ik word wild van alles wat te maken heeft met kerst. Zo reisde ik anderhalve week geleden af naar Münster om alle kerstmarkten die de gezellige Duitse stad rijk is, af te struinen (aanrader!). En ja, er ging veel mee naar huis.

    Maar de boom kan niet vol genoeg zijn, dus zitten mijn handen alweer te jeuken om nog meer kerstinkopen te doen. Gelukkig opent vanaf morgen een tijdelijke sample sale waar je de leukste spullen voor Kerstmis, maar ook gewoon voor in huis, op de kop tikt.

    Een aantal merken die je er met korting vindt zijn o.a &Klevering, Pols Potten en Anneclaire Petite maar ook fietsen van Johnny Loco, kerstbomen, kinderkleding en kerstgranola (lekker voor het kerstontbijt) zijn er te koop.

    Cadeaudepot vind je van 11 t/m 14 december op de Amsterdamse Zuidas  (Claude Debussylaan 33). Ik zeg: shoppen maar! En wie weet, zie ik je daar..

    Woonshoppen @ Cadeaudepot

     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu