Mooie doosjes van Mooie Dozen

Teveel troep op bijvoorbeeld je werkplek? Werk met dozen om al je usb-sticks, snoeren, pennen, visitekaartjes en ander papierwerk in op te bergen. En het staat ook nog eens leuk..

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn bureau is (als het ik niet op de foto zet voor Interior Junkie) een enorme zooi! En het lijkt wel alsof er elke dag meer zooi (en vooral ook papierwerk!) bij komt. Dat kon beter, vond ik en ging aan de slag met wat handige doosjes voor o.a mijn laders (iPad, laptop, mobiel, camera..). Dan ruim je in één keer je troep op. Een opgeruimde werkplek is immers een opgeruimd hoofd.

In de webshop van Mooie Dozen scoorde ik deze leuke doosjes van het Deense House Doctor, maar ook een handige bakjes in een grote bak en een stalen mintkleurige mand die niet alleen leuk ik voor papierwerk maar ook om plantjes in te stallen. Dat vind ik toch nét wat leuker en wat is er mis met een extra beetje zuurstof op je werkplek? Deze shop heeft trouwens nog veel meer leuks om spullen in op te bergen zoals (was)manden, sieradendozen en andere handige opbergers. Ik ben fan!

Mooie doosjes van Mooie Dozen
Mooie doosjes van Mooie Dozen
Mooie doosjes van Mooie Dozen

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

1 reactie