Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Usuals - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 29-04-2024

    25 september, 2012

    Usuals


    Usuals is een nieuw label met exclusieve one-of-a-kind producten ontworpen door ontwerpersduo Van Eijk & Van der Lubbe en hun team.

    Het ontwerpersduo hield zich eerst bezig met toegepast productontwerp, vrij werk en het totaalontwerp van interieurs en gebouwen. Met Usuals brengen ze hun creatieve ideeen naar de mensen thuis. Extra fijn: de producten zijn niet belachelijk duur en hebben een hoog hebben-gehalte.
    In de pop-up shop tijdens Inside Design spotte ik het Golden Dirt servies (een porseleinen kop en schotel met een gouden randje), Deco Bulb (een gloeilamp met oud-Hollandse afbeeldingen erin verwerkt) en ook de grappige bloemenvaas Buddy Bloom waar ik eerder over schreef. De theemuts Teapot, het prachtige tafellaken Spray dat geinspireerd is op graffitikunst en de ‘gevaarlijke’ tasjes van Me and My Beretta in de vorm van een gun (doet me denken aan die van Vlieger & Van Dam). Ook het M-set servies dat speciaal ontworpen is voor Het Muziekgebouw in Amsterdam zie ik graag in mijn keukenkastje staan.
    Leuk om te weten: Usuals levert elke eerste maandag van de maand een nieuw item af.

    © Elisah Jacobs
     
     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu