Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Bossie Bloemen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  02-07-2022

  Bossie Bloemen

  Kijk eens wat de postbode vorige week op mijn deurmat afleverde. Verse bloemen van Frederique’s Choice.

  Ik moet eerlijk bekennen: ik ben erg picky wat betreft bloemen. Het enige wat mijn huis in komt zijn tulpen of lelies en als het seizoen ervoor is katjes en bloesemtakken. Boeketjes koop ik liever niet, omdat ik het vaak te tuttig vindt staan, maar soms laat ik me ook verrassen en blijk ik er achteraf hartstikke blij mee te zijn. Tja, patronen zijn er om soms om te doorbreken.

  Frederique’s keus
  Boeket Parijs kreeg ik persoonlijk cadeau van Frederique’s Choice, het bloemenbedrijf van topmodel Frederique van der Wal. Ook al woont ze al jaren in New York, een Hollandse blijft ze altijd. Frederique’s Choice bestaat uit boeketten, bloembollen en woonaccessoires als glazen vazen, gieters in de vorm van een bloem en heerlijke geurkaarsen. De vaas van vilt is mijn favoriet, weer eens iets anders dan glas.

  Het boeket
  De volle bos bestaat uit verschillende soorten fleurige bloemen (ja, ook lelies!), meet 45cm in de breedte, komt in 25-30 stelen en meet 60cm in de lengte (let op: na ontvangen moet je er 5cm afknippen). En wat ruikt de bos bloemen heerlijk. Ik heb nog nooit zulke heerlijke bloemen geroken. Dat is nog eens fijn wakker worden elke ochtend.

  Linnen jasje
  Extra fijn: de bloemen worden in een grote kartonnen doos bezorgd, de vaas is biologisch afbreekbaar en de bloemenvaas wordt in een linnen tas gelegd zodat je ze heel gemakkelijk uit de doos tilt. Het linnen jasje kun je ook om de vaas laten voor een casual effect. Ik zet ze liever in een mooie glazen vaas zoals je op de foto ziet. Boeket Parijs kost normaliter €44,95 exclusief €7,95 wat ik nog best prijzig vind (de bezorgkosten dan). Maar goed, zo’n bos bloemen stuur je niet zomaar naar iemand.

  Ook een mooie bos winnen? Houd mijn blog deze week in de gaten want ik ga drie rozenboeketten weggeven!! Meer informatie over Frederique’s bloemen vind je op haar website www..frederiqueschoice.com.

  De vaas is trouwens van Loods 5, de salontafel zijn originele hutkoffers uit Indonesië, de bronzen schaal waar de tijdschriften op liggen, kreeg ik onlangs van mijn schoonmoeder en is weer van haar moeder geweest.

  © Elisah Jacobs

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu