Sneak preview H&M x Interior Junkie

De week voordat ik naar Bali afreisde zat ik al volop in de tropen. Voor H&M Home mocht ik namelijk twee ruimtes in een Amsterdams droomhuis stylen om de nieuwste najaarscollectie te promoten. Hier alvast een voorproefje van H&M x Interior Junkie..

Naast een shoot ook een video

De volledige binnenkijker gaat volgende week live en extra leuk: er is die dag ook een video gemaakt waarin ik o.a meer vertel over de slaapkamer die ik volledig in de botanische trend stylede, mijn favorieten en handige tips. Voor nu dus een sneak peak van H&M x Interior Junkie! De rest volgende week live..

Sneak preview Interior Junkie x H&M

Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

1 reactie

Mariska -

Wat mooi! Ik wil meteen alles kopen :)

http://fashion-hooked.blogspot.nl/

Reageer ook