Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Robbies in Den Bosch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  2 april, 2016

  Woonwinkelen @ Robbies in Den Bosch

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit, te beginnen met concept store Robbies, een winkel vol met fijne woonspullen, maar ook koffie én taart…

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  Urban jungle van verschillende interieurstijlen

  Op de Verwersstraat 33 vind je in het voormalig bankgebouw de leuke winkel Robbies met een entree waar je U tegen zegt. Zelf noemen wij het maar een ‘genietmomentje’ om even in de mooie rotan strandstoelen te zitten en ons te vergapen naar het prachtige interieur en etalage van de winkel. Bij Robbies kun je voor alles terecht: kleding, interieur, eten, maar ook voor een heerlijke bak koffie ben je hier op het juiste adres. En ze hebben er ook heerlijke chocolade en taartjes. Smullen.

  Houd Interior Junkie in de gaten voor nog meer coole woonspots in Den Bosch. En goed nieuws: we gaan elke keer een andere stad uitlichten…

  Hotspot-interiorjunkie

  Hotspot-interiorjunkie1

  Hotspot-interiorjunkie5

  Hotspot-interiorjunkie3

  Hotspot-interiorjunkie4

  Hotspot-interiorjunkie6

  Hotspot-interiorjunkie7

  Hotspot-interiorjunkie9

  Hotspot-interiorjunkie10

  Hotspot-interiorjunkie11

  Hotspot-interiorjunkie12

  Beeld:

  Myrna

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu