Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ pop-up shop Temporama in Maastricht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 juni, 2016

  Woonwinkelen @ pop-up shop Temporama in Maastricht

  Myrna en Ruth werden uitgenodigd om Maastricht te verkennen. A lopend door deze stad voelde het als een vakantie in eigen land. Naast dat Maastricht leuke interieurhotspots heeft, kun je ook heerlijk eten en drinken in Interior Junkie proof hotspots. De eerste die we uitlichten? Pop-up shop Temporama.

  Hoewel er een aantal V&D panden in Nederland leeg staan, vonden ze in Maastricht heel snel een alternatief. Initiatiefnemer Tempory Lane kwam met het idee om vijftig startende merken en ondernemers een plekje in de voormalige V&D te geven. Het leuke is dat deze merken vaak alleen online te koop zijn, want ja; een winkel middenin het centrum is vaak onbetaalbaar voor startende ondernemers. In de oude V&D krijgen zij dan ook de kans om hun mooie spullen te showen aan het winkelende publiek in de tijdelijke winkel Temporama. En wij krijgen weer de kans om die mooie spullen te voelen, te ruiken en ja, misschien ook nog maar eens kopen. Een win-winsituatie, dus.

  Waar vind je het?!

  Temporama vind je in de Grotestraat 5-15 in Maastricht. Let wel: tot 3 juli kun je hier los.

  Maastricht_Interiorjunkie_2

  Maastricht_Interiorjunkie_3

  Maastricht_Interiorjunkie_4 Maastricht_Interiorjunkie_5

  Beeld:

  Myrna

  Nog meer hotspots:

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu