Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ OAK in Den Bosch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  10 april, 2016

  Woonwinkelen @ OAK in Den Bosch

  Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze keer een hele fijne woonwinkel OAK welke vol zit met Scandinavische woonitems en leuke hebbedingen.

  Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

  Etalage vol origami

  Op de Snellestraat 45 vonden wij nog een leuke woonwinkel. En bij het zien van de etalage word je al vrolijk, want die hangt vol met origami, waarbij de vorm en kleur van de origami afhangt van de tijd van het jaar. OAK is een subtiel warenhuisje wat net een jaartje meedraait. Hier vind je fijne woonaccessoires (vooral van Scandinavische merken) maar ook kleding is hier te vinden. Daarnaast is de eigenaar gek van katten dus is er altijd wel iets te vinden met een afbeelding van katten.

  Het interieur van de winkel is overzichtelijk en heerlijk licht. Aan de wand zie je overal muurdecoratie die OAK zelf verkoopt zoals wandbloemen, klokjes, lijsten. Daarnaast zijn er hier ook tegeltjes, kaarten, sieraden, kleding en ga nog maar even door. Dus hoe de eigenaar het al omschreef: een klein warenhuis. Wij zijn fan.

  Waar vind je het?

  OAK vind je in de Snellestraat 45 in Den Bosch.

  Hotspots-interiorjunkie2

   

  Hotspots-interiorjunkie3

  Hotspots-interiorjunkie4

  Hotspots-interiorjunkie5

  Hotspots-interiorjunkie6

  Hotspots-interiorjunkie7

  Hotspots-interiorjunkie8

  Hotspots-interiorjunkie9

  Hotspots-interiorjunkie10

  Hotspots-interiorjunkie12

  Hotspots-interiorjunkie13

  Hotspots-interiorjunkie14

  Beeld gevonden via:

  Myrna

  Nog meer hotspots in Den Bosch:

   

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu