Woonwinkelen @ OAK in Den Bosch

Interior Junkie proof stagiaires Myrna en Ruth reisden af naar het zuiden van het land om in Den Bosch op zoek te gaan naar de leukste woonadresjes. De komende tijd lichten ze de leukste hotspots uit. Deze keer een hele fijne woonwinkel OAK welke vol zit met Scandinavische woonitems en leuke hebbedingen.

Niet alleen is Den Bosch een mooie historische stad met prachtige panden, de Binnendieze en natuurlijk de Sint Jan. Ook vind je hier naast de grote winkelketens, de kleine en mooie boetiekjes die we niet gewend zijn in de grote steden en waar je nét die speciale interieurvondsten op de kop kan tikken. Ben jij benieuwd over welke hotspots wij het hebben, lees dan snel verder. Wij vonden het in ieder geval ‘keileuk’ in Den Bosch.

Etalage vol origami

Op de Snellestraat 45 vonden wij nog een leuke woonwinkel. En bij het zien van de etalage word je al vrolijk, want die hangt vol met origami, waarbij de vorm en kleur van de origami afhangt van de tijd van het jaar. OAK is een subtiel warenhuisje wat net een jaartje meedraait. Hier vind je fijne woonaccessoires (vooral van Scandinavische merken) maar ook kleding is hier te vinden. Daarnaast is de eigenaar gek van katten dus is er altijd wel iets te vinden met een afbeelding van katten.

Het interieur van de winkel is overzichtelijk en heerlijk licht. Aan de wand zie je overal muurdecoratie die OAK zelf verkoopt zoals wandbloemen, klokjes, lijsten. Daarnaast zijn er hier ook tegeltjes, kaarten, sieraden, kleding en ga nog maar even door. Dus hoe de eigenaar het al omschreef: een klein warenhuis. Wij zijn fan.

Waar vind je het?

OAK vind je in de Snellestraat 45 in Den Bosch.

Hotspots-interiorjunkie2

 

Hotspots-interiorjunkie3

Hotspots-interiorjunkie4

Hotspots-interiorjunkie5

Hotspots-interiorjunkie6

Hotspots-interiorjunkie7

Hotspots-interiorjunkie8

Hotspots-interiorjunkie9

Hotspots-interiorjunkie10

Hotspots-interiorjunkie12

Hotspots-interiorjunkie13

Hotspots-interiorjunkie14

Beeld gevonden via:

Myrna

Nog meer hotspots in Den Bosch:

 

Ruth

Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

Reageer ook