Woonwinkelen @ KKIP in Schagen

De leukste winkeltjes vind je niet in de grote winkelstraten en dat bewijst KKIP maar weer eens. KKIP is een interieurwinkel met een breed scala aan stijlen. Leuk, want zo is er voor ieder wat wils. Ze verkopen trouwens niet alleen leuke meubels maar ook voor een cadeautje op woongebied kun je er goed slagen.


KKIP is een samensmelting van meerdere partijen zoals; Kaatje Keet, Suus Geluk en natuurlijk KKIP zelf. Bij Kaatje Keet kun je terecht voor toffe workshops voor groot en klein. Suus Geluk maakt een prachtige bos ‘bloemgeluk’ voor op tafel of in dat ene saaie hoekje. En KKIP zelf biedt zelfgemaakte meubels, nieuwe meubels en accessoires aan. Maar ook is er een vintage hoekje. Dat is nog niet alles want voor papierplezier en allerlei toffe spulletjes voor in de kinderkamer ben je ook aan het goede adres.

KKIP is leuk voor iedereen. Verschillende stijlen zijn uitgelicht in de winkel zoals landelijk, brocante, industrieel en een klein beetje retro. Je kunt het je zo gek niet bedenken en deze winkel heeft het. Ook aan het budget is gedacht want je kunt er in verschillende prijsklassen slagen. Dus ben je opzoek naar een item in jouw stijl en binnen jouw budget neem dan zeker een kijkje bij KKIP.

Waar vind je het?!

KKIP vind je in de Molenstraat 42 in Schagen. Shop ze!

dsc_1500
dsc_1496
dsc_1491
dsc_1479
dsc_1487
dsc_1483
dsc_1478
dsc_1472
dsc_1470

wendy

Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

Reageer ook