Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonshoppen @ de KOPshop - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  17 december, 2014

  Woonshoppen @ de KOPshop

  Daar is hij dan eindelijk; de eerste hotspot in Breda op Interior Junkie. Het heeft even geduurd, maar inmiddels komen er in mijn stad ook steeds meer spannende winkeltjes, creatieve koffietentjes en inspirerende lunchplekken.

  Thank God! Toen ik afgelopen juli na een half jaar reizen weer in Breda rondliep, was ik blij verrast dat er hier ineens ook allerlei leuks te ontdekken viel.

  Een van die leuke plekken is de KOPshop. Niet nieuw, maar sinds kort wel verhuisd naar een plek midden in het centrum. Je vindt de KOPshop in de Houtmarktpassage. Dit is een soort van overdekt ‘straatje’ met winkels. Niet bepaald het meest mooie winkelgedeelte van Breda en ik sloeg het dan ook meestal over. Maar.. nu niet meer!

  Straat vol coole shops
  Want, als je de Houtmarktpassage doorloopt, word je aan het einde beloond met een aantal hele leuke, creatieve winkels bij elkaar. De zogenaamde NOWHERE shops. Dit zijn culturele pop-up stores waar je terecht kunt voor kunst, mode, design en inspiratie. De KOPshop is één van die NOWHERE shops.

  Woonshoppen @ de KOPshop
  Unieke vondsten
  De KOPshop is onderdeel van KOP, een culturele organisatie die exposities en (kunst)projecten organiseert in de openbare ruimte en op wisselende locaties door het land. In de KOPshop vind je leuke shirts, inspirerende boeken, hippe sieraden en unieke items voor in je interieur. Alle producten zijn gemaakt door kunstenaars en ontwerpers en door KOP geselecteerd voor de shop. Sommige items zijn zelfs zo uniek, dat er maar één van beschikbaar is.

  En dat is precies wat ik zo leuk vind aan deze winkel. Je vindt er dingen die je nergens anders ziet. Ik ga erheen voor verjaardagscadeautjes, of als ik iemand een speciaal kaartje wil sturen. Ik heb hier trouwens ook meerdere kaarten voor mezelf gekocht. Deze hangen thuis in een lijstje aan de muur. Kleine kunstwerkjes zijn het! Op mijn verlanglijstje staat nog het kussen Twist van Ontwerpland. Een kussen met aan elke kant een andere kleur. Het straalt rust uit, maar je kunt wel lekker spelen met kleur in je interieur. Een must have wat mij betreft.

  Woonshoppen @ de KOPshop

  Ook leuk zijn de Tangram Behangbeesten van Origami Zoo. Een doosje met zeven basisvormen behang, voorzien van een leuk vintage motief. Met deze vormen kun je oneindig veel figuren maken op je muur. Zoals het bijgevoegde voorbeeld, of door je eigen creativiteit te gebruiken.

  Woonshoppen @ de KOPshop

  Speciaal voor al je december aankopen heeft KOP de KOPshop extra gevuld met heel veel leuks; de KOPshop XL. Deze uitgebreide versie van de KOPshop duurt nog t/m 31 januari. De KOPshop heeft ook een webshop, maar daar heb je lang niet zo’n uitgebreide keuze als in de winkel zelf.

  Waar vind je de KOPshop?
  Houtmarktpassage 30B | Breda | www.kop.nu
  Open van: wo t/m za van 13:00 – 17:00

  Woonshoppen @ de KOPshop Woonshoppen @ de KOPshop Woonshoppen @ de KOPshop

  Beeld via Lianne

  Lees hier alle posts van Lianne.

  LianneAls kind was Lianne al veel bezig met het veranderen van de inrichting van haar slaapkamer. Spullen kregen regelmatig een ander plekje. Later kwam daar ook nog een liefde voor vintage bij. Haar appartement staat dan ook vol met vondsten van Marktplaats, rommelmarkten en kringloopwinkels. Zelfs het behang op de muur is vintage. Omdat ze niet alles kan houden, verkoopt Lianne sinds een tijdje haar vintage schatten via haar eigen shop Rainbows & Bubbles op Etsy. Naast haar liefde voor interieur en vintage, houdt Lianne ook veel van haar vriend, reizen, lekker uit eten gaan, borrelen met vrienden en de zomer. Lianne haar interieur favorieten kun je volgen via Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu