Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  21 november, 2014

  Weekendtip: pop-up sale À la

  Woonwinkelen met korting? Dat kan deze zondag in de pop-up winkel van het leuke Amsterdamse merk À la. Gisteren nam ik al een kijkje en ik moet eerlijk bekennen: verleidelijk is het zeker!

  A la is het merk van de Amsterdamse Andrea en Laura die heel toevallig met hun kantoor bij mij in de buurt zitten (sterker nog: ik blijk meerdere malen per week langs hun HQ te fietsen). Tijd om even kennis te maken met deze twee enthousiaste, ondernemende dames die naast hun drukke leven in Amsterdam ook o.a India, Indonesië en Sri Lanka afreizen om te speuren naar de mooiste (woon)accessoires en eigen nieuwe ontwerpen te laten maken bij lokale ambachtslieden. Alles bij À la is dan ook handpicked en wordt alleen verkocht als Andrea en Laura er 100 procent achterstaan. De twee zegden onlangs hun fulltime baan op om zich volledig te focussen op hun merk. Mét succes.

  Waar mijn hart sneller van ging kloppen? Van alle koperen woonaccessoires zoals een flamingobeeldje, een notenkraker in de vorm van een krokodil, stempels in de vorm van ananassen, palmbomen en grachtenpandjes en prachtige authentieke schoolplaten met palmbomen. Maar ook bloesjes met flamingo-, palmboom en ananassenprints, handgeknoopte kleden, sieraden, tassen en zelfs een antieke houten kassa (met pijn in het hart doen de meiden deze weg) zijn te koop. En ja, de koperen schildpad slash opbergbakje met parelmoer ging meteen mee naar huis. Zucht..

  Weekendtip: pop-up sale A La

  De collectie van À la heb je wellicht al eens voorbij zien komen bij ANNA + NINA, Sissy-Boy en Maison NL, maar ze verkopen hun waar ook gewoon via hun eigen webshop. Dit weekend (zondag 23 november) kun je offline los op de collectie tijdens de pop-up shop. En dan krijg je meteen 20% korting op alles. Meer info over deze sale vind je op Facebook. Zie je daar!

  Weekendtip: pop-up sale A La      Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la Weekendtip: pop-up sale À la

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Eén reactie op “Weekendtip: pop-up sale À la”

  1. […] juist goed van pas. Wellicht kun je hem pimpen met een fel kleurtje als turquoise of felroze? Het Amsterdamse merk A-La heeft zo’n typisch Wanderlust stijltje waar ik maar geen genoeg van kan […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu