Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #95 | Hal pimpen, veel shoots + interieur insta cursus - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  24 april, 2020

  Vlog #95 | Hal pimpen, veel shoots + interieur insta cursus

  Nu we al weken in quarantaine zitten en ik bezig ben met mijn nieuwste kindje (een interieur insta cursus, snel meer!) heb ik ineens weer last van nesteldrang. De hal op de eerste verdieping moest eraan geloven. De muren werden two-tone! Ook fotografeerde ik mijn schouw en katlief stal de show….

  … ik ontving heel veel leuke pakketjes, werd geïnterviewd door het blad &C en ging bezig met het ontwerp van mijn nieuwste site en huisstijl samen met Nadine. Oh, en ik vertel ook nog even hoe ik de afgelopen weken soort van zen blijf. Leuk als je weer een kijkje neemt!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  * Deze vlog bevat een samenwerking met Rituals. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu