VLOG #5 Dé woontrends spotten van 2017 – deel II

Onlangs reisde ik af naar Milaan om de nieuwste woontrends te spotten tijdens de jaarlijkse Design Week. En wat was het weer leuk! Omdat ik zoveel coole woontrends gezien heb, splits ik mijn vlogs. In dit tweede deel ga ik spieken in de wijk Brera en stuit op heel veel moois… 

Houd mijn kanaal in de gaten want de komende tijd vind je mijn laatste vlog over alle woontrendsdie ik spotte in de wijk Lambrate. Enjoy!

Ook zo’n interior junkie?! Abonneer je dan op mijn videokanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s vol met wooninspiratie.

Meer video’s:

2 reacties

existenzgründer kredit erfahrungen -

Zoridae : bien sûr que je le regrette !Dorham : ben, vous voyez, moi c’est juste le contraire : je pourrais sans problème devenir sourd, mais arrêter de lire, quelle horreur !D’autre part, je vois au moins une grande supériorité de la littérature sur la musique : vous ne pouvez pas imposer votre livre à votre voisin qui n’en a nulle envie : votre musique, si.

Roby -

Whoever wrote this, you know how to make a good arltice.

Reageer ook