Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #38 Lamp ophangen met ouders + wedding stress - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  7 september, 2017

  VLOG #38 Lamp ophangen met ouders + wedding stress

  De afgelopen weken was ik vooral druk met fotoshoots en video’s maken in mijn Haarlemse droomhuis. Zo filmde ik mijn toilet en slaapkamer en ging ik binnenkijken in een bijzonder huis in Nijmegen. Daarnaast trouw ik volgende week in Toscane én heb dus ontzettend last van wedding stress…

  Morgen begint onze roadtrip naar Toscane! Dus de weken vooraf waren ontzettend druk voor mij aangezien ik natuurlijk niet zoveel ga werken in Italie. Dus video’s werden alvast gemaakt, ge-edit en ingepland (no worries: er staat gewoon elke week een nieuwe video online op mijn You Tube kanaal) en ondertussen kwamen weer wat nieuwe meubelstukken binnen, zoals een nieuwe eettafel, een logeerbed, hip beddengoed én een prachtige lamp voor in onze hal.
  Wil jij mij volgen tijdens mijn Toscaanse wedding maand die morgen in gaat? Volg mij dan via Instagram stories. Tijdens onze bruiloft geldt er een social media verbod (ik wil dat iedereen, en dan vooral wij als bruidspaar, volop kunnen genieten van onze dag) dus die dag is het muisstil op mijn Instagram maar rondom deze dagen geef ik je uiteraard een kijkje. En ja, jullie mogen echt mijn bruidsjurk zien…

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Eén reactie op “VLOG #38 Lamp ophangen met ouders + wedding stress”

  1. Charissa schreef:

   Waar komt de prachtige lamp vandaan?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu