Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #32 Met IKEA naar Zweden - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  28 juni, 2017

  VLOG #32 Met IKEA naar Zweden

  Hoera! IKEA nodigde mij uit voor de Democratic Design Days in het Zweedse Almhult waar ik meer te weten kwam over de nieuwste samenwerkingen (ik zeg een Tom Dixon, een HAY, een Piet Hein Eek) én al het moois wat in oktober al in de winkels ligt. Een zeer inspirerende trip vol met coole woonitems. Zucht…

  Vlak na Riga vloog ik naar Kopenhagen om daar met de bus richting het Zweedse Almhult te gaan a.k.a. IKEA town, want hier zit alles van de Zweedse woonketen: van het designcentrum tot aan het museum en zelfs een IKEA hotel (waar ik dus ook verbleef). Een paar jaar geleden was ik er al maar er was veel veranderd: zowel het hotel als het museum kregen een make-over én alle nieuwe collecties waren om te smullen.

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  * Ik ging op uitnodiging van IKEA naar Zweden. 
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu