Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #30 Nieuwe BANK is binnen + RIGA - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  9 juni, 2017

  VLOG #30 Nieuwe BANK is binnen + RIGA

  Het waren weer bomvolle weken, waar Het Droomhuis steeds meer vorm krijgt met de komst van een nieuwe bank en roze trapbekleding. Daarnaast maakte ik iemand blij met een Toilet Make Over, stylede ik een Amsterdams droomhuis, ontdekte ik een geweldige woonwinkel én ging ik op designreis naar Riga.


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu