Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #29 Mijn toilet pimpen met flamingobehang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  17 mei, 2017

  VLOG #29 Mijn toilet pimpen met flamingobehang

  Wat een heerlijk zomers weertje! Stiekem hoop ik dat je lekker op het strand zit in plaats van mijn nieuwste vlog te bekijken. Of nog beter: mijn nieuwste vlog bekijken vanaf een strandbedje. Het was weer een drukke week vol leuks, zoals het flamingobehangetje in mijn toilet, nieuwe trapbekleding én de vloer in de hal…

  Daarnaast ging ik met Tanja even spieken bij een persontbijt van Alessi, fotografeerden we in samenwerking met KARWEI twee shoots in mijn tuin, hackte ik ook even een IKEA televisiekastje met coole haarspeldpootjes én staan er weer een aantal leuke publicaties van mij online over ondernemen en het omgaan met stress. Enjoy!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  2 reacties op “VLOG #29 Mijn toilet pimpen met flamingobehang”

  1. petra schreef:

   Dat behang in je toilet! Zo mooi. Maar erg hè, als de wanden niet recht zijn, ik ken het!
   Het resultaat is prachtig. En je trap ook:)

  2. Shana schreef:

   Dat behang is echt fantastisch! Zo’n soort behang zoeken we ook in ons toiletkamertje te hangen binnenkort!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu