Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #27 Mijn trouwlocatie in Toscane! - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 19-05-2024

    26 april, 2017

    Vlog #27 Mijn trouwlocatie in Toscane!

    Na de Milan Design Week ging ik direct door naar Toscane om mijn trouwlocatie te bezoeken. Vorig jaar crashte ik er een wedding (we gingen er op de bonnefooi heen…!) en boekte meteen de hele villa voor mijn Toscaanse bruiloft in september. Maar ja, ik had nog niet alles gezien.

    Reden genoeg voor een extra tripje naar Toscane om alle kamers te bekijken, de omgeving én natuurlijk het stunning uitzicht. Bij deze een voorproefje van dé trouwlocatie! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden…

    Vorige video’s:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu