Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #25 Marcel Wanders interviewen in Milaan! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  19 april, 2017

  Vlog #25 Marcel Wanders interviewen in Milaan!

  Dag twee van de Milan Design Week begon goed met een bezoekje aan de galerie van Rossana Orlandi waar elk jaar designers samenkomen om hun werk te promoten. Erna hopte ik naar de wijk Brera voor een ontmoeting met mijn designheld Marcel Wanders en liet ik hem zijn ontwerpen gestyled in mijn huis zien…

  Brera is de wijk middenin het centrum van Milaan. Naast dat je om de hoek zit van de leukste winkels is het vooral ook erg gezellig. Ook tijdens de Design Week wordt hier van alles georganiseerd. Je hoeft je hier dan ook niet echt te vervelen. Op deze dag bezocht ik ook Masterly in een prachtig paleis, waar Nederlandse designers hun collecties lieten zien (en waar ik een stunning okergele fluwelen bank spotte) en belandde ik in het voormalige onderkomen van Leonardo DaVinci met prachtige binnentuin. Enjoy!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu