Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #18 Afscheid nemen van een heel dierbaar item - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  25 januari, 2017

  VLOG #18 Afscheid nemen van een heel dierbaar item

  De eerste vlog van 2017! Na een griepje kan ik er weer volop tegenaan. Het jaar begon meteen al goed met keukenshoots, binnenspieken in een jaloersmakende loft, nieuwe gordijnen in de slaapkamer, inloopkast én kantoor én shopte ik moois voor in mijn nieuwe huis. Ook nam ik afscheid van een heel dierbaar item…


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu