Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

VLOG# 16 Parma, Parijs, Noordwijk + nieuws voor in huis! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  23 december, 2016

  VLOG# 16 Parma, Parijs, Noordwijk + nieuws voor in huis!

  Het waren weer leuke weken vol met snoepreisjes. Zo reisde ik af naar Disneyland, vloog ik naar Milaan voor drie dagen Parma en Guastalla én waaide ik uit in een designhotel in Noordwijk. Ook fotografeerde en filmde ik weer nieuwe huizentours, had voor het eerst in mijn nieuwe huis een cameraploeg én is de slaapkamer bijna af.


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu