Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG# 16 Parma, Parijs, Noordwijk + nieuws voor in huis! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  23 december, 2016

  VLOG# 16 Parma, Parijs, Noordwijk + nieuws voor in huis!

  Het waren weer leuke weken vol met snoepreisjes. Zo reisde ik af naar Disneyland, vloog ik naar Milaan voor drie dagen Parma en Guastalla én waaide ik uit in een designhotel in Noordwijk. Ook fotografeerde en filmde ik weer nieuwe huizentours, had voor het eerst in mijn nieuwe huis een cameraploeg én is de slaapkamer bijna af.


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu