Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #15 Geheim project onthuld + slaapkamer bijna af! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  12 december, 2016

  VLOG #15 Geheim project onthuld + slaapkamer bijna af!

  Ik ben stiekem een beetje lui geweest met het editen van mijn vlogs, dus ik loop een beetje achter. In mijn nieuwste vlog vertel ik je alles over het Geheime Project in Milaan, verras ik Anna met een nieuwe woonkamer, ontdek op zolder van mijn ouders een vintage pareltje én is mijn slaapkamer bijna af…

  Ook in deze vlog: huizentours filmen samen met Whitney bij Laurien in Hoorn en bij Nikki in Oosterhout, een boottochtje met ANNA + NINA om de nieuwe wooncollectie te ontdekken en shooten voor Karwei in mijn huis. Enjoy!
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Vorige video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu