Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: Huizentour bij Laurien in Hoorn - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  7 november, 2016

  VIDEO: Huizentour bij Laurien in Hoorn

  Mijn oproepje voor de Rabobank video binnenkijkers bleek een waar succes; wat heb ik veel mooie huizen gezien in mijn mailbox. Voor de allereerste huizentour koos ik voor de twee onder één kapwoning van Laurien in Hoorn vol met daglicht, verrassende hoekjes en de mix van veel wit met grijs en geel…

  Na heel wat huizenjacht- en hypotheektips werd het wel weer eens tijd voor een huizentour. In de komende video’s ga ik dan ook binnenkijken in heel veel leuke huizen, waarvoor ik het hele land afreis, te beginnen dus met dit stulpje in Hoorn. Laurien en haar vriend kochten dit huis via de Hypotheek binnen een week en hadden ‘m dus ook echt binnen een week. Maar ik wilde natuurlijk meer weten over haar interieur. Bij binnenkomst voelde het al meteen goed (en wat rook het lekker) door het vele daglicht wat naar binnen viel.
  Thanks Laurien voor het warme welkom, de dampende bakjes thee en de overheerlijke gevulde speculaas!

  Meer weten over de Hypotheek binnen een week check dan de site van Rabobank. Over twee weken staat er weer een nieuwe huizentour live. Meer van Laurien weten check dan haar Instagram account.
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Interior Junkie proof video’s.
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu