Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VIDEO: chillen in je eigen winter wonderland - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  10 februari, 2016

  VIDEO: chillen in je eigen winter wonderland

  Afgelopen maand toefde ik in een Pod huisje omringd door een winter wonderland. En nu zul je wel denken; ‘een Pod huisje, wat is dat?!’ Het is een iglo-achtige tent midden in de Zwitserse Alpen waar een houtskachel (én je lief natuurlijk) je warm houdt. Juist ja, glamping op de berg.

  Het Whitepod hotel stond al tijden op mijn verlanglijstje; wat zou ik hier eens graag willen logeren. Toevallig was ik afgelopen januari in de buurt (ik verbleef vlakbij Annecy in deze prachtige oude boerderij die omgetoverd was tot design appartement) en kon ik het niet laten om een paar dagen te boeken. Uiteraard schoot ik hier ook de nieuwste video voor het Interior Junkie YouTube-kanaal. Hierin vertel ik je alles over het Whitepod hotel en alle to do’s in de omgeving. Kijk je mee?
  Oh, vergeet je niet te abonneren op het Interior Junkie YouTube-kanaal want zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe video’s vol wooninspiratie. Enjoy.

  Video editing:
  Whitney Valerie
  Meer video’s:

  3 reacties op “VIDEO: chillen in je eigen winter wonderland”

  1. juliette schreef:

   Prachtig!! Zou er graag eens verblijven 🙂

  2. Henriette schreef:

   Wowww heel toffe locatie meid;)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu