Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tropische verrassing deel 3 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  8 november, 2012

  Tropische verrassing deel 3


  Het laatste deel van de zonnige kiekjes die ik maakte tijdens mijn verblijf op de Malediven.

  Met elke dag een temperatuur boven de 30 graden en 3 keer per dag taartjes eten (de lunch, high tea en het diner eindigden allemaal met een enorm toetjesbuffet, g.o.d.d.e.l.i.j.k.) had ik de vakantie van mijn leven. Tel daar snorkelen tussen de haaien en roggen bij op, een poepbruine kleurtje eenmaal thuis en je snapt dat ik weer flink ga sparen voor Malediven 2.0.
  Hoewel.. Fiji klinkt ook erg fijntjes…

  © Elisah Jacobs
   

  2 reacties op “Tropische verrassing deel 3”

  1. Deborahschrijft schreef:

   Wat een geweldige foto’s!!! En wat heerlijk om op de Malediven te zijn zeg!
   Groetjes
   Deborah

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu