Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

The Olsen Twins go interior - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  13 mei, 2014

  The Olsen Twins go interior

  The Olsen Twins go interior

  Alles wat Mary Kate en Ashley aanraken, blijkt in goud te veranderen. Mijn jeugdidolen (en nog steeds trouwens!) openen een modeshop mét woonspullen. Hoera!

  ‘s Werelds meest beroemde tweeling acteert al een tijdje niet meer. In plaats daarvan zijn de twee zusjes aan het ontwerpen geslagen. The Row is hun meest bekende (en peperdure!) kledinglijn, Elizabeth and James (vernoemd naar hun zusje en broertje) is iets goedkoper maar nét zo mooi. Tien jaar nadat de twee The Row startten, openen ze vandaag een flagshipstore van The Row in hartje Los Angeles. Eindelijk. En naast de volledige modecollectie vind je er ook items voor in je interieur. En dat is fijn voor een interior junkie als ik die altijd nog een tripje naar L.A op de bucklist heeft staan..

  De winkel is bijna onzichtbaar vanaf de straatkant; je loopt er zo voorbij. Mary-Kate en Ashley noemen de shop dan ook niet voor niets “a hidden gem”. Klanten kunnen via twee witte deuren binnenkomen via een binnenplaats waar andere kantoren zitten, pas dan komen ze bij de winkel. De eyecatcher in het pand? Het zwembad! En deze staat hier niet voor de sier. Het kan maar zomaar zijn dat iemand er een duik in neemt. Voor het geval dat, zijn er altijd handdoeken beschikbaar. Wel fijn zo in L.A. Leuk om te weten: hiervoor zat er een salon van John Frieda. De twee kwamen hier hun haren al doen sinds hun tiende. Dus toen het pand te koop stond, bedachten ze zich geen minuut. Nog zo’n leuk feit: het pand was eerst van zanger Neil Diamond.

  Voor de inrichting werkten de Olsen Twins samen met designers David Montalba en Courtney Applebaum en een aantal lokale meubel- en antiekzaken als JF Chen, Galerie Half, Blackman Cruz en Thomas Hayes Gallery. In de ruimte vind je bijvoorbeeld een Jean Prouvé eettafel, koffietafels van Poul Kjaerholm en prachtige kleden van Paul McCobb. En ja, die kun je dus allemaal kopen (pas wel op voor het prijskaartje!). Het pand is zo gebouwd alsof het net lijkt als je ‘thuis’ bent. De westkant van het pand moet het eetgedeelte voorstellen, het oosten het woongedeelte, een kleinere ruimte in het pand moet het gevoel van een bibliotheek geven. En thuis voelt het zeker voor de twee: Mary-Kate bracht een aantal persoonlijke stukken van haar eigen huis naar de shop, zoals een schilderij van Sergej Jensen.

  De shop vind je op Melrose Place in Los Angeles. Als je er toch bent, zou ik zeker even langswippen.

  The Olsen Twins go interior The Olsen Twins go interior The Olsen Twins go interior The Olsen Twins go interior The Olsen Twins go interior The Olsen Twins go interior

  Credits:

  Donato Sardella voor WWD

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu