Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #34 snurken, luieren & feesten op Ibiza - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  5 juli, 2017

  VLOG #34 snurken, luieren & feesten op Ibiza

  Na Riga, de Amalfi kust en Almhult ging ik voor mijn, voorlopig laatste, reisje richting Ibiza samen met matrassenmerk SIMBA. Hoewel dit tripje in het teken stond van een goede nachtrust belandde ik in hét partyhotel van Ibiza. Daarnaast ontdekte ik een super sonisch strandbed en nog veel meer moois…

  Naast dat ik natuurlijk keihard aan het werk was (ahum…) was ik gelukkig ook nog tijd om heel veel te relaxen. Op de matrassen van SIMBA welteverstaan, Wat blijkt: vanaf nu kun je bij hotspot Blue Marlin heerlijk toeven op een SIMBA matrasje. Ik heb het een hele dag getest en ik kan je vertellen: hij ligt héérlijk.

  Slapen als doornroosje

  SIMBA lijkt een nieuw merk, maar niets is minder waar: het matrassenmerk bestaat al sinds 1979, maar moest even flink wordt opgeschud. Het SIMBA Hybrid matras is gemaakt van traagschuim, heeft pocketveren en komt met een Simbatex-laag waardoor je het nooit te koud of te warm hebt in bed. Extra leuk: dit matras wordt geleverd in een box. Mijn ouders slapen al maanden op een SIMBA matras en die willen niet anders. Helaas heb ik het zelf nog niet ervaren omdat de matrassen die voor dit tripje zouden worden geleverd in ons hotel op Ibiza helaas niet door de douane kwamen. Gelukkig kon ik ze wel overdag testen op dat heerlijke strandbedje. Stel je eens voor je er elke nacht op slaapt.

  * Dit tripje werd gesponsord door SIMBA

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu