Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Smullen: Ladurée Antwerpen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Smullen: Ladurée Antwerpen


  Waar stuitte ik op tijdens een tripje Antwerpen?! Op Ladurée! Wat een aangename verrassing was dat…

  Macarons. Ik houd ervan. In Parijs koop ik altijd zo’n mega macarons van €3,80 bij Pierre Hermé en bij Ladurée koop ik altijd een doosje vol met de kleurrijke heerlijkheden. Ik was dan ook verrast dat ik deze laatste ook in Antwerpen aantrof. Uiteraard werd er een doosje voor thuis gescoord. Om mezelf een beetje in te dekken, gaf ik de doos met macarons aan vriendlief cadeau die niet zo van zoetigheden houdt (slim!). Perfect dacht ik, dan kan die doos meteen naar mij toe. Helaas. Meneer blijkt nu ook een voorliefde te hebben voor macarons..
  Je vindt Ladurée aan de Schuttershofstraat 51.


  Tip: ook naar Antwerpen? Samen met TravelBird reisde ik af naar de zuiderburen voor een stedentrip Antwerpen en een overnachting in Hotel de Keyser. Zeker een aanrader.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu