Close

Spread the Christmas spirit met mijn Funky kerstkaartenset.

Sparen voor Kaapstad - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2022

  5 augustus, 2012

  Sparen voor Kaapstad


  Vanaf nu spek ik mijn spaarvarkentje maandelijks om te sparen voor een tripje richting Kaapstad. De Zuid-Afrikaanse hoofdstad is namelijk in 2014 dé Design Capital of the World.

  Je snapt dat ik er heen moet. Ik bezocht de stad ruim acht jaar geleden toen vriendlief er een tijdje woonde (zie onderstaande foto). Sindsdien is er veel veranderd, volgens insiders is het meer Europees geworden, wat eigenlijk best jammer is. Hoe dan ook: ik ben erg benieuwd hoe de stad en sfeer er nu is. Ik hoorde ook dat je er een aantal fijne woonwinkels vindt.
  Eerst maar eens naar Helsinki, dé World Design Capital van dit jaar….

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu