Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Rek je lekker uit op deze fluwelen bank - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  25 maart, 2018

  Rek je lekker uit op deze fluwelen bank

  Yes! Ik heb weer een prachtige fluwelen bank gevonden. En eentje die lekker breed is. De oudroze kleur geeft gelijk een romantische en warme touch aan je interieur. Oudroze is ook gemakkelijk te combineren met pasteltinten, maar staat ook prachtig in combinatie met rood, zoals je hier ziet. Zucht, zo mooi…

  De fluwelen bank meet 81×285 en heeft een zitbreedte van 239 cm. Heerlijk om je even flink op uit te rekken. Om deze bank perfect te stylen in je eigen interieur is het leuk als je er een mooi plaid bij legt. Dit zorgt voor een warme uitstraling. Ook leuk: match je bank met roze bloemen, hierdoor creëer je gelijk een mooi geheel. De hoezen van deze fluwelen bank zijn trouwens afneembaar, dus je hoeft niet te stressen als je er per ongeluk een vlek op maakt.

  Fluweel is een echte must voor in je interieur. Dit stofje is namelijk niet alleen heerlijk zacht, maar geeft ook nog eens een luxe uitstraling aan je interieur. Zeker als je er lekker veel kussentjes in plaatst! Zwaar verliefd op deze fluwelen bank, jullie ook?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu