Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een kerstboom als poster in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  21 december, 2016

  Pronken met een kerstboom als poster in huis

  Kerstbomen worden gekocht, terwijl we met onze adem wolkjes blazen buiten. De prachtige ballen worden van zolder gehaald en weer bewonderd, terwijl we ons handen warmen aan een mok warme chocolademelk. Niet iedereen heeft ruimte voor een kerstboom in huis. De oplossing; een kerstboom als poster!

  Waarschijnlijk verplaatsen we ons allemaal naar tuincentra en dergelijke om ons te laven aan die heerlijke kerstsferen. Miniatuur dorpen bedolven onder sneeuw met snoezige draaimolens of heuse skiliften. Kortom, het is weer die heerlijke tijd van het jaar waarin iedereen zijn huis versiert en er een heerlijk thuis van probeert te maken.

  Pronken met een kerstboom als poster in huis

  Ook slepen we dus allemaal die kerstboom naar binnen, hoe wel dit in ruimtelijk opzicht niet voor iedereen een optie is. Voor allen die geen ruimte hebben voor een willekeurig ‘normannetje’ of ‘kekke blauwspar’. Zie hier, de kerstboomposter. Er zijn er verschillende. Ik heb hier afbeeldingen van twee van mijn favorieten voor jullie verzameld. Wanneer je het internet afstruint, zijn ze gemakkelijk te vinden. Je kunt ze versieren of gewoon ophangen zoals ze zijn. De mijne hangt al een poosje te pronken aan mijn muur (zie beginbeeld). Ik krijg er een instant kerstgevoel van! Wat jullie?
  Zucht, wat zijn dennenbomen toch mooi…
  Pronken met een kerstboom als poster in huis Pronken met een kerstboom als poster in huis Pronken met een kerstboom als poster in huis Pronken met een kerstboom als poster in huis
  Beeld gevonden via:
  1. Eigen beeld via Janine. 2. Poppy Talk. 3. Instagram Home Lovv. 4. Instagram Laura Verschuur. 5. Zilverblauw. 6. Tuin en Balkon. 7. Print Candy.

  janine

  In een spiksplinternieuw huis woont Janine samen met Jos, Mels (5) en Nijs (1). Al zijn zij en manlief al stiekem aan het kijken naar mooie oude huizen. Want klussen en doe-het-zelven is iets waar ze erg blij van wordt. Janine is creatief en nieuwsgierig. Licht is haar lievelingskleur en ze houdt van natuurlijke materialen. Ze hoopt jullie te gaan inspireren. Volg haar ook op Instagram.

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu