Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Op naar Milaan. Volg mij op Stories! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  16 april, 2018

  Op naar Milaan. Volg mij op Stories!

  Hoera! Vandaag vlieg ik naar Milaan voor de Design Week. Normaliter ga ik altijd een hele week, maar dit keer wordt het voor mij een bliksembezoek. Ik ga namelijk samen met MINI naar Milaan omdat ze een nieuw woonconcept lanceren samen met een Londens architectenbureau. Maakt nieuwsgierig, toch?

  Wil jij vandaag en morgen niets missen van mijn Milaan avonturen volg mij dan op Instagram Stories. Zo overnacht ik vanavond in het NHOW hotel in mijn favoriete wijk in Milaan, Tortona. Uiteraard ga ik ook alles voor jullie vloggen. Benieuwd naar mijn Milaan vlogs van vorig jaar (wat vliegt de tijd!), die bekijk je hieronder. Oh ja, de bank op deze foto is die van IKEA en bestaat uit 36 kussentjes!

  Vorige video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu