Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

'More is zeker more' in dit riante huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  17 januari, 2018

  ‘More is zeker more’ in dit riante huis

  Dit huis is echt gigantisch. Niet alleen in formaat, maar de ruimtes in huis zijn allemaal ontzettend groot. Het eerste wat opvalt is de enorme blauwe keuken, met maar liefst twee kookeilanden, wat een luxe. Het heeft een beetje de stijl van een landelijke woonboerderij, maar dan erg chique. Kom binnen…

  Waar veel mensen ervan uitgaan dat een klein huis inrichten veel moeilijker is dan het inrichten van een groot huis, kun je je daar nog weleens in vergissen. Een klein huis heb je namelijk best snel vol en daarmee dus ook gezellig, maar bij een groot huis moet je veel beter nadenken over hoe je het gezellig maakt en de ruimtes vult. De bewoners van dit huis dachten hier goed over na, maar aan de andere kant: doe van alles anders maar gewoon x2 (twee kookeilanden bijvoorbeeld. Waarom? Omdat het kan).

  Dit huis heeft ruimte voor alles. Zo zit er een apart washok en kantoor in en heeft elke slaapkamer haar eigen riante badkamer. De inrichting is klassiek landelijk, super chique, wat ook in elke kamer terugkomt. Of het echt een gezinshuis is, weet ik niet, maar ik denk dat het bedoeld is als vakantiehuis waar je bijvoorbeeld gezellig met de hele familie kan verblijven. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de foto’s.

  big big2 big4 big5 big6 big7 big8 big9 big10 big11 big12 big13 big14 big15 big17 big18 big19

  Beeld gevonden via:

  Studio McGee

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu