Mooie Reisaccessoires

Ik heb er een nieuwe favoriet bij op het gebied van reisaccessoires: het oer-Hollandse merk Travelteq dat met leren reistassen en accessoires komt.

Op reis neem je niet alleen maar spullen mee die praktisch zijn, ze mogen ook gezien worden. Dus geen onflatteuze buideltassen en paspoorthouders voor om je nek. Op reis vind ik het altijd belangrijk om er juist niet als toerist uit te zien. De collectie van Travelteq komt dan ook met tijdloze leren reistassen. Hoewel ze zich ook op vrouwen richten met een handtassenlijn, vind ik die voor de heren juist het mooist om zelf te dragen.

Afgelopen jaar heb ik heel wat afgereisd. Voor een volgende keer zou ik daarom graag een van deze mooie tassen aan mijn collectie toevoegen, want handig zijn ze zeker. Ze zien eruit als handtas, maar van binnen kun je gemakkelijk je iPad en/of laptop kwijt en ook nog eens de rest van je spullen als je mobiel, agenda, notitieboek etc etc. Travelteq komt ook met andere (aparte) accessoires als een potlodenhouder van leer, een handdoek met een apart vakje voor je spullen (handig!), shirts en zwembroeken voor mannen. Ook zit er een handbagage rolkoffer in de collectie die je uit kunt klappen als stoel. Geniaal idee voor als je geen zin hebt om te staan in de rij voor het boarden (wat best wel vaak gebeurt).

Eén klein minpuntje: bij de tassen zit een klein voorvakje dat je kunt gebruiken om je mobiel in op te bergen. Niet echt pickpocket proof. Ik zou dat vakje dus niet zo snel gebruiken helaas. Ondanks dat zorgt het kleurtje wel voor een leuk accent op de tas. En ach, je hoeft ook niet alle vakjes optimaal te benutten.

Tijdens de persdag viel me ook de geweldige gedekte tafel op. Scroll naar beneden voor alle kiekjes.

Shop je tassen hier www.travelteq.com.

Reageer ook