Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Mijn thuiswerkplek make-over: de video

  Smaakte de blogpost over mijn 10 gouden thuiswerkplek tips naar meer? Goed nieuws, want ik maakte er ook een video thuiswerkplek tour van! In deze video zie je naast mijn stylingtips ook enkele voor- en na beelden van mijn nieuwe thuiswerkplek die ik het afgelopen jaar helemaal omgooide. Veel kijkplezier en keep up the good work!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. Volg Nancy op Instagram.

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu