Met deze speaker fleur je direct je huis op

In een van mijn vlogs zag je ‘m al voorbij komen: de WONDERBOOM speaker van Ultimate Ears die onlangs tijdens een mierzoete high tea gelanceerd werd in het Vondelpark. Het ding ging mee de tas in (want naast zeer cute ook compact) en de avond erna testte ik ‘m gelijk onder de douche (want naast Interior Junkie proof ook waterdicht).

Nu kan ik als digitaal meisje technologie in huis natuurlijk ontzettend waarderen. Helemaal als het ook nog eens vlekkeloos aansluit op mijn interieur. Speakers in huis blijven een dingetje in veel huishoudens; mannen kiezen voor het geluid, wij vrouwen voor het uiterlijk. Want om nou heel eerlijk te zijn: er kan dan wel prachtig geluid uit zo’n speaker komen, maar als het ding foeilelijk is, komt het zeker niet mijn huis in. Ook nog zoiets: een speaker moet vooral niet groot zijn en subtiel zijn weggewerkt in huis. En toen kwam de WONDERBOOM ineens op mijn pad: compact, verkrijgbaar in vrolijke kleuren én makkelijk te installeren.

Onderschat de speaker zeker niet door zijn compacte look: er komt verrassend goed geluid uit de WONDERBOOM. Helemaal als je ‘m, net zoals ik, in de douche plaatst. Het installeren is trouwens een eitje: zet je bluetooth aan op je mobieltje, druk de aan-knop in op de speaker en in je telefoon kun je meteen ‘WONDERBOOM’ selecteren. Hij werkt zo simpel dat ik in het begin niet eens door had dat hij eigenlijk al geïnstalleerd was.

Met deze speaker fleur je direct je huis op

Collega Tanja ging ook aan de slag met de WONDERBOOM en leverde onderstaande review aan:

“Nadat het pratende konijn mij en mijn glimmende zilveren tasje had schoongepoetst verliet ik de high-tea in het sprookjesachtige Wonderland. Dromerig kwam ik thuis met die geweldige WONDERBOOM in mijn tas. Ik kon niet wachten deze speaker uit te proberen dus hup eerst even aan de oplader. Niet alleen de speaker ziet er gaaf uit maar ik was zelfs verrast door het fluorescerende coole snoertje. Ik had wel even moeite met het inpluggen: het is even freubelen. Maar wat een geluid komt er uit zo’n klein compacte speaker. Naast dat die er leuk uitziet, geeft die dus ook goed geluid. En waar ik extra blij mee ben, is dat hij bestand is tegen water en zand. Ik was eerst nog op zoek naar de volumeknop maar ik kwam er snel achter dat het natuurlijk de icoontjes zijn voorop de speaker. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Met deze speaker fleur je direct je huis op

Met deze speaker fleur je direct je huis op

Je beste vriend tijdens een picknick of dagje strand

Nu kreeg ik de blauw-oranje mee naar huis maar je hebt ‘m natuurlijk ook in andere kleurtjes zoals Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars) zodat je ‘m mooi kunt stylen in huis. Ergens op de schouw bijvoorbeeld, in de boekenkast, de keuken. Of doe eens gek: op het toilet! Hij verlaat de komende tijd mijn douchecel zeker niet, maar als ik met de aankomende zomermaanden ga picknicken in het park, ga zonnen op het strand of bootje varen op de gracht, dan stop ik ‘m zeker in mijn handtas.

 

*Dit is een inspirerende samenwerking met Ultimate Ears. De WONDERBOOM kost €99 en is verkrijgbaar bij bol.com, Mediamarkt en Coolblue?

Reageer ook