Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Spelen met 'waterverf' op je muurtje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-03-2023

  Spelen met ‘waterverf’ op je muurtje

  Hoe fantastisch is dit? Waterverf op je muur. Ik kwam dit tegen op Pinterest en moest het wel met jullie delen. Een tijd terug schreef ik al een blog over lambrisering, een trend die op dit moment speelt en in veel interieurs is toegepast. Nu zou je de lambrisering ook in een nieuw jasje kunnen steken en hem de waterverf look kunnen geven.

  Of natuurlijk kun je er ook een hele wand mee maken. Je kunt deze manier in Ton sur Ton uitvoeren of juist met verschillende kleuren. Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste, een muur met dezelfde kleur in verschillende tinten. Het heeft iets magisch. En het fijne hiervan is dat het echt in elk interieur is toe te passen. Bij elke stijl past deze wand. De kleur is natuurlijk daar erg bepalend in. Zo creëer je met een donkere kleur een stoere look en met zachtere, vrolijke kleuren meer een liefelijk, Scandinavisch interieur.

  Zelf aan de slag!

  En ja, hoe breng je dit nou aan? Gebruik water, veel water! Maar dit wel afwisselend door het vlekkerige effect te creëren. Ben jij al om? Of had je dit eerder gezien of al in huis? Laat het weten in een reactie hieronder.

  lisa

  Lisa woont in een heerlijk stulpje in Leeuwarden. Alweer vier jaar geleden studeerde ze af aan de opleiding Interieur en Design en sindsdien heeft ze alles wat ook maar met interieur te maken heeft niet meer losgelaten. Na haar studie is ze begonnen met DRÖMHUS, een interieur styling bedrijf waarmee ze mensen graag helpt met hun problemen in het interieur. Van styling, tot kleuradvies tot verkoopadviezen. De naam DRÖMHUS verraadt al dat ze een voorliefde heeft voor de scandinavische invloeden, maar dan wel altijd net even anders met een eigen stempel erop. Volg Lisa op Instagram en Facebook.

  Eén reactie op “Spelen met ‘waterverf’ op je muurtje”

  1. Verftotaal schreef:

   Wauw wat een gaaf effect zeg.. Bedankt voor het delen! Petra

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu