Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Madrid: Shoppen bij Malababa - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  20 juni, 2013

  Madrid: Shoppen bij Malababa


  In Madrid liep ik ineens tegen concept store Malababa aan waar niet alleen de neonkleurige leren modeaccessoires mijn aandacht trokken, maar ook het interieur.

  In menig modewinkel kan de inhoud me gestolen worden. Nee, als ware interior junkie let ik altijd als eerst op het interieur (want niets is zo mooi als sfeer). Bij Malababa viel de rauw inrichting me al op toen ik in het tentje er tegenover aan het lunchen was (daar later meer over, nét zo’n leuk tentje qua interieur als deze). Daar moest ik dus even een kijkje nemen. Naast de geweldige naam die blijft hangen, viel mij meteen de prachtige bakstenen muren (een van mijn vele woonobsessies) op. Daarnaast waren alle modeaccessoires –  denk aan neonkleurige portemonnees en clutches met skulls, sieraden, sandalen en leren tassen – uitgestald op vintage meubelstukken als stoelen, bureaus, tafels en zelfs een ladder. Op deze laatste werd per tree een plank gelegd zodat het een ‘kast’ werd. Een superleuk idee dat ik al eerder spotte in meerdere woonbladen.
  De collectie van Malababa wordt door verschillende ambachtslieden handgemaakt in Spanje. Interessant om te weten: tijdens het kleuringsproces van de leren tassen en accessoires wordt er geen gebruik gemaakt van giftige stoffen. Naast het feit dat zo’n neonkleurige tas met skulls natuurlijk hartstikke goed matcht met de rest van je kledingkast, is het ook nog eens ecologisch verantwoord (en dat is fijn!).
  Kijk vooral even mee. Geweldige shop, toch? Je vindt Malababa op twee locaties in Madrid; in Calle Santa Teresa , 5 Madrid 28004 en Calle Lagasca, 68 Madrid 28001. Ook zit de shop in Barcelona: Carrer L’Argentería 66, 08003.


  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu