Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lunchbreak: Mint in Antwerpen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  31 maart, 2013

  Lunchbreak: Mint in Antwerpen

  Dagje Antwerpen gepland en zoek je nog een smakelijk adres om te lunchen? Probeer dan eens Mint om de hoek bij de Nationalestraat.

  Samen met TravelBird reisde ik af naar de zuiderburen voor een stedentrip Antwerpen en een overnachting in Hotel de Keyser.

  Naast broodjes waar je U tegen zegt (karig zijn de Belgen in ieder geval niet) is het interieur ook zeker de moeite waard. Het tentje zit elke dag stampvol en dat is niet voor niets. De kok werkt elke dag met dagverse producten, de kaart staat vol met namen als ‘VIP Geitje uit Parma’, ‘Pink Fish’, ‘Veggie You’, ‘Bompi’s Brusselse Wafels’ en ‘Pok-Pok, Who was first’ en op dit moment exposeert Pieter Loridon en Scarlenn Instagramfoto’s. Dat belooft natuurlijk heel wat.

  De bediening vond ik wel een beetje traag, maar dat komt misschien ook omdat ik een ‘ongeduldige Amsterdammer’ ben. De expositie is trouwens te zien op de eerste verdieping. Naast kijken, kun je de foto’s ook kopen. Bij mijn eerstvolgende bezoek aan Antwerpen ga ik zeker weer even langs. De ‘Tandoori Extra Love’ van mijn buurvrouw rook namelijk erg lekker.. .

  www.mint-antwerp.com

   

   

  Tip: bekijk hier mijn report 48 uur in Antwerpen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu