Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Look Mum No Hands - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  06-07-2022

  23 juli, 2013

  Look Mum No Hands

  Een heerlijk bakkie koffie drinken terwijl je fiets wordt gemaakt. Nee, deze fietsmaker en koffieshop in één staat niet in fietsstad Amsterdam, maar in Londen!

  Dé stalen ros die zo vanzelfsprekend is voor ons Hollanders wordt steeds meer ontdekt én omgedoopt tot iets hips door wereldsteden als New York, Parijs en Londen. In deze laatste stad vind je Look Mum No Hands, een fietsmaker en koffiezaak in één. Hoe leuk! Heel toevallig hadden mijn reisgenote en ik hier afgesproken met – hoe kan het ook anders – een Hollander.
  Look Mum No Hands is opgezet door koffie- en fietsliefhebbers die een plek wilde creëren waar het beste van beide werelden samenkomen. In de zaak is plek voor twee fietsmakers en heel veel koffiedrinkers die zowel binnen als buiten op het terras kunnen genieten van een verse bak koffie met een heerlijke Britse lekkernij. En je fiets kun je gewoon stallen in een van de vele fietsrekken (wel zo handig). Toen ik er zat werd – heel toepasselijk – de Tour de France uitgezonden. Regelmatig staat hier de beamer aan om fietssporten te laten zien en vind je er ook verschillende workshops fietsmaken. Ook fijn: ze hebben een onlineshop waar je o.a (fiets)tassen, koffiemokken, ansichtkaarten met fietsenprints en T-shirts koopt. Scheelt weer een retourtje Londen.
  Je vindt de zaak op 49 Old Street in Londen.
  www.lookmumnohands.com  Meer hotspots in Londen:

  Beeld © Elisah Jacobs

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu