Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kunst spotten op de Affordable Art Fair - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  2 november, 2017

  Kunst spotten op de Affordable Art Fair

  Mist er iets aan je muur in huis? Of heb je gewoon een heel mooi plekje in huis voor mooie kunst, maar heb je de kunst nog niet gevonden? Ga dan dit weekend langs bij de Affordable Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam. Wie weet vind je daar dat ene perfecte schilderij waar je al zo lang naar op zoek bent.

  Mooie kunst is duur, maar hoeft niet duur te zijn. De Affordable Art Fair biedt kunst aan van tussen de €100 en €6000. Dus je kan helemaal zelf bepalen hoe duur je het wil maken. Een mooi stukje kunst is sowieso gegarandeerd. Ben je iemand die lastig kan beslissen over wat nou het beste past in je huis? Geen zorgen, er zijn personal shoppers aanwezig die jouw keuze een stuk makkelijker maken.

  Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen, dus hoe leuk is het om hier een weekendtripje van te maken? Saai voor de kinderen wordt het zeker niet, want zij mogen op donderdag 2 en op vrijdag 3 november op zoek gaan naar hun favorieten voor de Kids Curated Awards. Voor een impressie van de Fair, check hieronder de foto’s. Zie ik je deze week op de fair?

  Newsletter 10 #TBT June Newsletter 2017_1 #TBT April opening AAF-03112013-13 IMG_7462

  Beeld gevonden via:

  Affordable Art Fair

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu