Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Keuken shoot, bloopers + nieuwe huizentours Vlog #47 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  23 december, 2017

  Keuken shoot, bloopers + nieuwe huizentours Vlog #47

  De laatste weekjes van het jaar zijn weer goed gevuld. Ik heb me vooral bezig gehouden met het vooruitwerken van video’s die in het nieuwe jaar online komen. Zo ging ik binnenkijken bij Huismuts Rachel, bezocht ik een inspirerende kantoorplek en filmde ik mijn nieuwe droomkeuken…

  Daarnaast mocht ik een bijzonder pakketje unboxen, beleefde ik mijn momentje van ‘fame’, schreef ik mijn followers een persoonlijk kaartje en laat ik je wat bloopers zien (want er wordt buiten de shots om altijd veel gegiechelt…!).
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

   

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu