Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kerstkriebels + alleen maar camera's in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  13 december, 2017

  Kerstkriebels + alleen maar camera's in huis

  Wat een week! Er was namelijk een hele invasie van filmcrews in mijn huis. Maandag filmde het televisieprogramma ‘Binnenste Buiten’ en dinsdag stond er een tienkoppige filmploeg voor de deur om mijn WC Make Over te filmen. Daarnaast ging ik op de kiek voor een publicatie in Vriendin…

  Gelukkig stond ik niet alleen maar in de schijnwerpers. Interieurstylist Jaimy is een van de drie gelukkige winnaars van de Rituals sfeer make-over. Ik reisde afgelopen vrijdag af naar Krimpen aan de IJssel om haar slaapkamer een make-over te geven én de rest van haar hun een sfeer make-over. Het weekend was er om even bij te komen (na die shoot met Vriendin dan…) en hopte ik langs bij een van mijn favoriete winkels in Haarlem, ging het sneeuwen én bezocht ik de kerstmarkt. Veel kijkplezier!
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Meer video’s:

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu