Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kerstinspiratie opdoen in Disneyland Parijs - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  3 december, 2016

  Kerstinspiratie opdoen in Disneyland Parijs

  Dat ik een kerstjunkie ben, weten jullie natuurlijk allemaal. Elk jaar staat er een enorme kerstboom vol met kitscherige kerstfiguurtjes bij mij thuis (daar ga ik snel over vloggen). Disneyland Parijs nodigde me dan ook uit om heel veel kerstinspiratie op te doen in het park. En ja, dat liet ik mij geen twee keer vertellen.

  Ik overnachtte in het magische Disneyland Hotel (uiteraard geef ik jullie even een uitgebreide ‘huizentour’), had drie dagen om los te gaan in het park inclusief alle winkeltjes én interviewde Disney’s Damien, die mij alles kon vertellen over de kerstversiering in het park én de 24 meter hoge kerstboom… Enjoy!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s: http://www.youtube.com/interiorjunkieTV
  * Dit magische tripje werd gesponsord door Disneyland Parijs. Heb je nu ook zin in zo’n tripje, check dan www.disneylandparis.nl.
  Vorige video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu