Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  28 februari, 2017

  Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK

  Dat ik alleen in tentjes ga zitten waar het interieur mij aanspreekt, is natuurlijk niets nieuws als je Interior Junkie bent. Onlangs schoof ik dan ook met liefde aan in restaurant PARK, gelegen aan (juist!) het Oosterpark. Wat mij direct opviel? Wat dacht je van de fluwelen stoelen, een plantenjungle en een stunning vloer…

  In Amsterdam Oost voelt het altijd weer een beetje als thuiskomen. Hier woonde ik 3,5 jaar heel erg fijn in een piepklein huurhuis voordat De Grote Liefde en ik ons eerste huis kochten in Amsterdam. Nu ik sinds een half jaar in Haarlem woon, voelt Amsterdam nog steeds als ‘thuis’. Daarom vond ik het zo leuk om het nieuwe restaurant van Hotel Arena (minor detail: ik ging hier vroeger ook altijd stappen) te testen in mijn oude buurtje.

  Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK

  Hoewel het pand zelf monumentaal is, ziet PARK er juist het tegenovergestelde uit. Fris, licht en vol met groen. Dan niet te denken aan de gezellige zithoek inclusief open haard bij binnenkomst. Het voelde gelijk, ondanks de grootte van het restaurant, als een warm bad zo met al die planten, de aardse tinten en het gebruik van natuurlijke materialen. Het geheel had iets gezelligs. De glazen buitenwand zorgt er meteen voor dat je dat typische binnen-buitengevoel krijgt. PARK zelf is verdeeld in drie ruimtes; de zithoek, een bistro en een restaurant. En in de zomer kun je bruin worden onder het genot van een drankje op het grote terras. Genoeg plek, dus.

  Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK

  Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK

  Ik bestelde als voorafje gerookte zalm met bieten, koos als hoofdgerecht voor de geroosterde dorade met frietjes en smulde van sorbetijs als toetje. Maar je kunt ook kiezen voor o.a ravioli, een PARK burger, piepkeuken, caesarsalade, ossobuco en steak tartare. En wat dacht je van een wekelijks wisselend chocoladetoetje, clafoutis van seizoensgebonden fruit of tarte tartin? Of hop in de ochtend langs voor een fruitig ontbijtje. Tonnetje rond ging ik naar huis. Ondanks dat PARK voor mij tegenwoordig niet meer om de hoek is, sluit ik niet uit dat ik hier binnenkort weer even langswip.

  Waar vind je het?!

  Café-Restaurant PARK vind je in -Gravesandestraat 55 in Amsterdam. Bon appetit!

  Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK

  Eén reactie op “Interior Junkie proof dineren @ restaurant PARK”

  1. Jolien schreef:

   Wat een toeval! Ik ben hier afgelopen weekend nog gaan eten. Zo’n prachtig interieur!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu