Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie goes Singapore - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  15 juni, 2015

  Interior Junkie goes Singapore

  Na een ontzettende hectische week zit ik, als jullie deze blog lezen, al hoog in de lucht op weg naar het verre oosten. Mijn twee maanden lange tropische avontuur met De Grote Liefde met als eindpunt Bali begint vandaag met een welverdiend weekje vakantie in Singapore.

  Leuk om te weten: het hotel in Singapore (zie bovenstaande foto) én ook alle huisjes op Bali (ik heb er drie in totaal geboekt) zijn uiteraard Interior Junkie proof dus daar kun je binnenkort meer over lezen. Wil je niks missen van mijn tropische avontuur dan kun je me volgen op Instagram en de hashtag #interiorjunkiegoesBALI.
  Oh ja, en voordat jullie denken dat de site niet gevuld wordt deze week. Geen nood: alles is ingepland én ook tijdens mijn trip vind je zoals altijd elke dag nieuwe updates. Ik beloof dan ook niet alleen maar te luieren op Bali..

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu