Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

In dit hotel in Londen komen Oost en West samen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  18 januari, 2018

  In dit hotel in Londen komen Oost en West samen

  Binnenkijken in hotels is net zo leuk als in huizen en daarom ligt ik eens in de zo veel tijd een hotel uit in binnen-of buitenland. Dit keer is het de beurt aan dit hotel in Londen: het Nobu Hotel in Londense wijk Shoreditch. De naam komt je wellicht bekend voor, want het is inderdaad ook van dat heerlijke Japanse restaurant.

  Het Nobu Hotel is eigendom van The Nobu Hospitality Group, opgericht door chef Nobuyaki Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper. Het hotel opende onlangs in Shoreditch en mag zichzelf een echt designhotel noemen. Dit hotel in Londen combineert de Oosterse roots met het Westen en is in een modern jasje gestoken. Het heeft uiteraard alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf, zoals een restaurant (waar ze ook Nobu’s gerechten serveren) en spa & wellness waar je helemaal zen wordt na je Shiatsu massage.

  Het interieur van het Nobu Hotel is een mix van modern en retro met Japanse invloeden. Veel ronde vormen in de meubels en het Japanse zit ‘m echt in de details. Denk aan accessoires, maar ook meubels die iets weg hebben van een sushirol (!). Elke kamer heeft bijvoorbeeld een Japanse theeset en door het hele hotel zie je houten shoji schermen. Leuk! Verblijven in het Nobu Hotel kun je al vanaf €174 per nacht, dat is goedkoper dan een ticket naar Japan. Bekijk hieronder de foto’s. Ben heel benieuwd wat jullie van dit hotel in Londen vinden.

  nobu nobu4 nobu7 nobu12 nobu7 bewerkt nobu9 nobu10 nobu3 nobu11 bewerkt

  Beeld gevonden via:

  Will Pryce via Nobu Hotel Shoreditch

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu