Hotspot: Studio Gespuis in Alkmaar

Industrieel-liefhebbers eat your heart out! Want deze interieurwinkel wil je niet gemist hebben. Prachtige lampen en oude gymtoestellen vliegen je om de oren bij Studio Gespuis in Alkmaar.

Bart en Mariska besloten samen een webshop te beginnen met interieuritems die zijzelf ook in huis zouden gebruiken. Maar daar stopte het avontuur voor Bart en Mariska niet. Studio Gespuis opende in Juli 2017 namelijk een winkel. En nieuwsgierig als ik ben kwam ik natuurlijk naar de opening. En niet snel daarna besloot ik dat deze winkel ook als hotspot op Interior Junkie moest komen.

Bart weet de industriele schatten op zijn duimpje te vinden. Want wanneer ik aankom verteld hij met trots dat hij een mooie gymkast op de kop heeft getikt. Alle spullen die te koop staan op de webshop heeft Bart ook tentoon gesteld in de winkel, handig voor als je twijfelt! Goed om te weten; de winkel is op zaterdag altijd open en andere dagen kun je op afspraak terecht.

De winkel kun je bezoeken op de Breedstraat 29 in Alkmaar en meer info vindt je op de website en Instagram van Studio Gespuis.

DSC_0488
DSC_0498
DSC_0495
DSC_0492
DSC_0482
DSC_0502
DSC_0522
DSC_0504
DSC_0479
DSC_0474
DSC_0506
DSC_0517
DSC_0508

wendy
Een fotografe met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. In de toekomst wil ze tekst en fotografie combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

Reageer ook