Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Studio Gespuis in Alkmaar - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  10 september, 2017

  Hotspot: Studio Gespuis in Alkmaar

  Industrieel-liefhebbers eat your heart out! Want deze interieurwinkel wil je niet gemist hebben. Prachtige lampen en oude gymtoestellen vliegen je om de oren bij Studio Gespuis in Alkmaar.

  Bart en Mariska besloten samen een webshop te beginnen met interieuritems die zijzelf ook in huis zouden gebruiken. Maar daar stopte het avontuur voor Bart en Mariska niet. Studio Gespuis opende in Juli 2017 namelijk een winkel. En nieuwsgierig als ik ben kwam ik natuurlijk naar de opening. En niet snel daarna besloot ik dat deze winkel ook als hotspot op Interior Junkie moest komen.

  Bart weet de industriele schatten op zijn duimpje te vinden. Want wanneer ik aankom verteld hij met trots dat hij een mooie gymkast op de kop heeft getikt. Alle spullen die te koop staan op de webshop heeft Bart ook tentoon gesteld in de winkel, handig voor als je twijfelt! Goed om te weten; de winkel is op zaterdag altijd open en andere dagen kun je op afspraak terecht.

  De winkel kun je bezoeken op de Breedstraat 29 in Alkmaar en meer info vindt je op de website en Instagram van Studio Gespuis.

  DSC_0488 DSC_0498 DSC_0495 DSC_0492 DSC_0482 DSC_0502 DSC_0522 DSC_0504 DSC_0479 DSC_0474 DSC_0506 DSC_0517 DSC_0508

  wendyEen fotografe met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. In de toekomst wil ze tekst en fotografie combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu