Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Red Pearl - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  7 oktober, 2014

  Hotspot: Red Pearl

  Hotspot: Red Pearl

  In Brooklyn stuitte ik op dit winkeltje vol waar je niet alleen veel fijns voor in de kinderkamer vindt, maar ook mode, boeken en leuke spullen voor in huis..

  Aangetrokken door het gezellige sfeer in de winkel moest ik natuurlijk even een kijkje nemen. En ja hoor, ik werd op slag verliefd. Zat ik eerst een tijdje naar inspirerende ansichtkaarten (mijn nieuwste verslaving. In New York hebben ze zoveel leuke kaarten!) te speuren, hierna stuitte ik op nog veel meer leuks, zoals houten boekensteunen, apart servies, geweldige (kinder)boeken, kleurrijke kleden uit Bolivia, krijtjes in de vorm van gebouwen (!), geurkaarsen, dienbladen, theedoeken, krukjes, schrijfwaren… Kortom, ik kwam ogen te kort. Zeker een aanrader als je in de buurt bent. Hieronder wat kiekjes van de shop.

  Red Pearl vind je op 202 Bedford Avenue in Brooklyn.

  Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl Hotspot: Red Pearl

  Meer inspiratie uit New York:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu